Pajisjet input, output dhe të magazinimit të informacionit

Pajisjet input:

Tastiera

 

 

 

 

 

 

Mausi

 

 

 

Touch Screen

 

 

 

 

Mikrofoni

 

 

 

 

Skanerat

Webcam

 

 

 

 

 

 

Kamera digjitale

Pajisjet output:

Monitori

 

 

 

 

 

 

 

Projektori

 

 

 

 

Printeri

 

 

 

 

 

 

Altoparlantët (bokset)